Omruilen en Retourneren

Hier vindt je alle informatie over retourneren, omruilen en annuleren.

Bedenktijd van 14 dagen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retour

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen voordat je een product retourneert.

Retourzending stappenplan

  1. Meld je retourproduct aan via onze klantenservice.
  2. Zodra je jouw product hebt aangemeld bij de klantenservice ontvang je een retourformulier van ons.
  3. Vul het retourformulier in.
  4. Verpak je product(en) goed en stevig
  5. Stuur je verpakten producten te samen met het retourformulier op naar het adres vermeld op het retourformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres/Annuleren

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven of wil je toch afzien van je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen of annuleren.