Over ons

Voeg een vleugje van de Oriënt toe aan je levensstijl!

Vanuit jarenlange ervaring en een uit de klauwen gelopen interesse in Oosterse kunst en cultuur (in alle verschijningsvormen) heeft HeyaMark zich tot doel gesteld om hun klanten een uniek en betekenisvol product binnen het thema ‘de Oriënt’ te kunnen aanbieden.

Daarnaast houden wij de belangrijkste lifestyle trends goed in de gaten en zorgen ervoor dat we voor de steeds nieuwe behoeften van onze klanten een uniek en uitstekend product hebben waarin het Oosten en Westen elkaar ontmoeten.

Kwaliteitsproducten

Alle leveranciers uit Europa, Azië en de Verenigde Staten waarmee HeyaMark samenwerkt hebben een goede naam en uitstekende reputatie. Onze producten zijn duurzaam en voldoen aan de internationale standaard. Bovendien selecteren en testen we onze producten eerst zelf voordat we ze aan onze klanten aanbieden.

Wanneer een product aan onze hoge kwaliteitsstandaard en filosofie voldoet, schrijven we er een nauwkeurige en uitgebreide omschrijving over zodat u een gedetailleerd, transparant en professioneel beeld van het product en de kwaliteit krijgt.

— Kwaliteitsklantenservice

HeyaMark vindt het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Naast het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten doen we onze uiterste best om onze klanten van een uitstekende klantenservice te voorzien. Hierdoor is onze klantondersteuning een van onze sterkste kanten geworden, en daar zijn we trots op.

BEDRIJFSGEGEVENS:

KvK-nummer: 75335972
Btw-nummer: NL002484826B86
Email: info@heyamark.nl
Telefoon: +31685176644